dinsdag 10 september 2013

Kruidvat eyelash & eyebrow colour!


Ik verf mijn wenkbrauwen al jaren! Ik deed dit altijd gewoon als ik mijn haar aan het verven was met een klein beetje verf wat overbleef, dit deed ik op een oud (schoon!) mascaraborsteltje en 'kamde' daarmee mijn wenkbrauwen. Ik vind het er persoonlijk natuurlijker uitzien als ik mijn wenkbrauwen bijteken met poeder en potlood omdat er dan geen lichte haartjes meer tussen zitten. Ik heb best lichte wenkbrauwen dus er zat altijd een lichter waasje door mijn poeder heen! Maar helaas dit bleef de haarverf altijd maar zo'n anderhalve week zitten en dan zat ik weer met mijn lichte wenkbrauwen te etteren! Daarom besloot ik om het eyelash en eyebrow pakketje van het Kruidvat eens te proberen!
Dit pakketje van €5,10 bevat 1 flesje vloeistof van 5 ml, 1 tube kleurgel 5 ml, 1 wimperborsteltje, 2 wattenstaafjes, 10 wimperblaadjes en een gebruiksaanwijzing. Ik heb hem in de kleur bruin maar hij is ook verkrijgbaar in zwart!


Voor je begint moeten je wimpers of wenkbrauwen vetvrij en droog zijn!
Eerst breng je met een wattenstaafje de vloeistof uit het flesje aan. De wimpers/wenkbrauwen moeten helemaal doordrenkt zijn met de vloeistof!
Daarna breng je de kleurgel uit de tube met het bijgevoegde wimperborsteltje aan. Je borstel de haartjes gewoon licht.
Na het borstelen is het verven klaar. Het is belangrijk dat je de kleurgel onmiddelijk weer afspoelt anders kunnen we vlekken op de huis ontstaan die pas na 3/4 dagen verdwijnen, en daar zit natuurlijk niemand op te wachten.


Ik verf mijn wimpers niet omdat ik gevoelige ogen heb. Voor het verven van de wimpers gelden gewoon de zelfde stappen als van je wenkbrauwen alleen moet je dan de wimperblaadjes met een beetje (dag)creme onder je onderste wimpers plakken zodat je de huid eronder niet kunt raken.



Ik vind het een super product! Het werkt heel erg makelijk en het beste van alles heel snel! Het resultaat is precies wat ik graag wil, een donker bruine kleur!
De inhoud is ook prima, omdat je per verfbeurt maar een klein drupje nodig hebt gaat het ontzettend lang mee! Er zitten wel maar 10 wimperblaadjes bij wat jammer is als je dit product voor je wimpers wilt gaan gebruiken, maar ik denk dat je ook een vloetje of een stukje papier hiervoor kunt gebruiken!
Op de verpakking staat dat het tot 6 weken blijft zitten en dit is echt zo! Het kan zelfs heel goed zo zijn dat ik het er ondertussen al iets langer als 6 weken op heb zitten. Perfect dus!
Ook erg fijn is dat het vrijwel geurloos is want een product met een zware of chemische geur zou ik zeker niet bij mijn ogen in de buurt willen hebben! Ik vind de verpakking een beetje saai, maarja, het gaat om de inhoud en die is super! Ik blijf dit ook zeker gebruiken.




Veel liefs en tot de volgende keer!
XXX Chaaa