dinsdag 3 september 2013

NYC Empire Purple 017

Toen ik NYC Empire Purple zag staan dacht ik meteen; die moet ik hebben! Een prachtige paarse kleur die in het licht veranderd naar goud. Ik heb dit lakje bij de Kruidvat gekocht voor maar € 2,99!  Misschien een beetje raar maar hij doet mij denken aan bezine haha!  
                                                   

Ik heb de nagellak met 2 dunne laagjes aangebracht, 2 dunne laagjes blijven (bij mij) altijd veel langer en beter zitten dan 1 of 2 dikke lagen. Daarna heb ik er nog een dun laagje topcoat overheen gedaan omdat ik van glanzende nagellak hou en hij net iets te mat was voor mijn smaak. Maar dit kan voor iedereen natuurlijk anders zijn! De kleur is op de nagels iets paarser dan ik had verwacht omdat hij is het flesje meer goud lijkt, maar als het licht erop valt komt er een prachtige goude glans overheen. In het echt is hij vele malen mooier als op de foto!
                                                   

De textuur van de nagellak vind ik een beetje dun. Je hebt echt 2 laagjes nodig anders lijkt het een beetje smerig grijs te zijn, maar hij is goed op te bouwen naar de goede kleur en dan dekt hij goed. Het droogt vrij snel maar dus jammer genoeg wel een beetje mat.
    

Ik ben super blij met deze nagellak van NYC. De mooie paarse kleur en de goude glans vind ik prachtig! Dit is absoluut mijn nieuwe favoriet!
                                     

Wat vinden jullie van Empire Purple? Zou jij het dragen of sla je hem even over?

Veel liefs en tot de volgende keer!



zondag 1 september 2013

Welkom allemaal op mijn blog!
Ik heb er lang over nagedacht en dan nu toch eindelijk gedaan!
Een blog aangemaakt! Ik vind het super leuk dat ik nu mijn passie voor fashion & beauty met jullie allemaal kan delen! Er zullen nog vele blogpost volgen.

Heel veel plezier en tot snel weer!